Stalena

Stalena


Korting claimen
Om gebruik te maken van de korting moet je eerste de pedicurevoordeelpas bestellen.
Dit dan door op de onderstaande knop te klikken:
Pedicurevoordeelpas bestellenofLogin in je klantenaccount

Omschrijving

STALENA biedt een korting van maar liefst 10% op het gehele assortiment EXCLUSIEF voor Pedicurevoordeelpas houders.

STALENA is fabrikant en leverancier van TOPkwaliteit pedicuregereedschap; nageltangen, vellentangen, hoektangen, pincetten en ga zo maar door.
Pedicuregereedschappen van STALENA  worden onder de hoogste kwaliteitsnormen gemaakt. Voor u als voetzorgverlener staat dit garantie voor vele jaren plezier van professioneel gereerdschap. 

De aanschaf van STALENA producten is dus een waardevolle aanschaf.

Alle gereerdschappen van STALENA worden gemaakt van hoogwaardig INOX dat ook wordt gebruikt bij de productie van medische instrumenten. 

Speciale (vacuum) warmtebehandeling zorgt voor staal van een zeer hoge hardheid (48-50 HRC). De snijvlakken zijn handmatig en superieur geslepen met behulp van een diamant slijpwiel zodat deze tangen voor een lange tijd (3 – 4 jaar) hun scherpte zullen bewaren. Tussentijds slijpen wordt hierdoor overbodig.

Vanwege hun hoogste kwaliteit en de mogelijkheid om meermaals te slijpen, bieden deze professionele tangen een ideale oplossing voor ervaren en beginnende manicure- en pedicurespecialisten maar eveneens voor persoonlijk gebruik.

Om ideale snij-eigenschappen te bereiken zijn de lichtjes naar binnen gebogen snijvlakken aan de binnenkant gepolijst. Dit resulteert in een perfecte snijkwaliteit bij het knippen van huid en nagels zonder trekken, scheuren of kleven. Vanwege deze eigenschappen i.e. tot 5 mm uitstekende snijvlakken en de gepolijste binnenkant ervan, kunnen deze tangen veelvuldig geslepen worden zonder verlies aan snij-eigenschappen.

topkwaliteit tot in het kleinste detail

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder