MyPos mobiele pin apparaten

mypos


Korting claimen
Om gebruik te maken van de korting moet je eerste de pedicurevoordeelpas bestellen.
Dit dan door op de onderstaande knop te klikken:
Pedicurevoordeelpas bestellenofLogin in je klantenaccount

Omschrijving

Denkt u al lang na over de aanschaf van een mobiele pinautomaat? Twijfelt u nog steeds of ziet u door de bomen het bos niet meer?
Stop dan met zoeken! De Pedicurevoordeelpas adviseert eens goed te kijken naar de mobiele pin automaten van MyPos. 

De pinautomaten van MyPos zijn bijzonder geschikt voor Ambulant pedicures maar ook heel goed te gebruiken op een vaste plek in uw salon. 

 

Met de myPOS Carbon combineer je de functionaliteit van uw smartphone met een mobiel pinapparaat.
De myPOS Carbon is een innovatieve mobiel pinapparaat die de mogelijkheden van een smartphone combineert met een betaalterminal. Via het grote 5 inch touchscherm installeer je eenvoudig apps waarmee je bijvoorbeeld producten- en voorraad kunt beheren. Ook kun je met de ingebouwde camera bijvoorbeeld barcodes of QR odes scannen.
Dankzij de IP54 certificering is de myPOS Carbon bovendien stof-, schok- en waterbestendig. Combineer dit met een veelzijdige connectiviteit via 3G, WiFi of Bluetooth en een stevige accu en de myPOS Carbon mobiel pinapparaat is niet alleen ideaal voor op de toonbank, maar ook voor gebruik onderweg of op een tijdelijke locatie.

Uiteraard is de myPOS Carbon ook voorzien van een thermische bonprinter waardoor uw klanten keuze hebben uit een papieren of een digitale bon. Kortom de myPOS Carbon is een hele veelzijdige pinautomaat die niet alleen betalingen kan accepteren, maar je bedrijf ook administratief kan ontzorgen.

De speciale aanbieding voor Pedicurevoordeelpas houders is een korting van € 50,- op de aanschafprijs van een Pin automaat zoals hieronder afgebeeld. Normale prijs: € 199 en voor Pedicurevoordeelpas houders kost deze nu slechts € 149,- !

Enthousiast geworden? Lees verder over de mogelijkheden van de myPOS Carbon en het myPOS account op de website door op de volgende link te klikken: .https://www.mypos.com/nl/kopen-mobiel-pinapparaat/carbon

 

       

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Tags: