myPOS mobiele pin apparaten

myPOS


Korting claimen
Om gebruik te maken van de korting moet je eerste de pedicurevoordeelpas bestellen.
Dit dan door op de onderstaande knop te klikken:
Pedicurevoordeelpas bestellenofLogin in je klantenaccount

Omschrijving

myPOS betaaloplossingen
myPOS is een betaalbedrijf dat eenvoudige betaaloplossingen aanbiedt aan kleine en middelgrote ondernemingen. Onze mobiele betaalterminals en het myPOS platform biedt pedicure ondernemers alles wat ze nodig hebben om altijd en overal betalingen te accepteren. 

Jouw voordeel met myPOS
Wij behoren tot één van de grootste spelers in Nederland en zijn uniek doordat wij geen abonnementen, instelkosten of servicekosten per product of dienst in rekening brengen. Je betaalt enkel een laag transactietarief wanneer jij betaalt wordt. Daarnaast krijg je alle ontvangsten direct uitbetaald op je myPOS account. Ons doel is hiermee ondernemers te helpen groeien door de kosten laag te houden en complexe zaken eenvoudig te maken. 

Krijg €30 korting met de pedicure voordeelpas
De myPOS Go 2 is een betaalterminal die bijzonder geschikt is voor pedicure ondernemers. Het is een compact en mobiel apparaat dat zelfstandig werkt. Dit betekent dat je geen koppeling nodig hebt met bluetooth of je telefoon om betalingen te kunnen accepteren. Alle myPOS betaalterminals zijn namelijk voorzien van een data simkaart en maakt automatisch verbinding met het sterkste netwerk in de buurt. De Go 2 betaalterminal heeft een tactiel toetsenbord en de mogelijkheid tot het versturen van een digitale bon per email en sms. Dankzij het compact formaat past deze makkelijk in je zak en maakt het de ideale betaalterminal voor onderweg. 
Het mooist is, je kunt de Go 2 betaalterminal uitbreiden met een Printing Dock. Één apparaat dat functioneert als bonprinter, oplader, powerbank en docking station. De ideale accessoire voor een groeiend bedrijf!  

Speciaal voor de Pedicurevoordeelpas-houders bieden wij een korting aan van €30,- bij aanschaf van de betaalterminal myPOS Go 2. Normale prijs: €79 en met de exclusieve kortingscode kost deze nu slechts €49,- ! Enthousiast geworden? Login en pak de kortingscode erbij om een bestelling te plaatsen. 

Of bekijk hier de myPOS Go 2 video

Mobiele pinapparaten – zonder maandelijkse kosten
Met de zelfstandige mobiele betaalterminals van myPOS ben je in staat alle pinpassen, creditcards en contactloze betalingen te accepteren. Onze betaalterminals worden standaard geleverd met een gratis simkaart met onbeperkte data, werkzaam in heel Europa. Met deze service ben je altijd mobiel en overal in staat betalingen te accepteren met het sterkste netwerk in de buurt. Of je nu in de winkel staat, bij klanten op bezoek gaat, op een beurs bent in het buitenland of online wilt verkopen, met myPOS zit jij nooit ergens aan vast. 

Advies op maat

Plaats je bestelling online met de kortingscode of neem contact met ons op voor advies op maat. Wij kijken dan samen wat het beste transactietarief is voor jouw bedrijf. Meerdere opties zijn mogelijk. Bel via 013 - 782 0990 (Verkoop) of email naar sales@mypos.nl. Bij vermelding van de kortingscode ontvang je de myPOS Go 2 met €30 korting. 
Dit aanbod is geldig t/m 30/04/2024.

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Tags: