Da Vinci

Label


Korting claimen
Om gebruik te maken van de korting moet je eerste de pedicurevoordeelpas bestellen.
Dit dan door op de onderstaande knop te klikken:
Pedicurevoordeelpas bestellenofLogin in je klantenaccount

Omschrijving

Over Da Vinci.                                                                                               

Da Vinci Salonsoftware maakt al meer dan 26 jaar software speciaal voor de beautybranche. En nu sinds een tijd ook speciaal voor pedicures. Van afsprakenboek, kassasysteem, klantenbeheer met voetenkaarten en hulp bij je administratie met een kant en klaar kasoverzicht en kwartaal-aangfite overzicht. 1800 salons en praktijken vertrouwen iedere dag op Da Vinci.                       
                                                                                                                        
​​​​​​
Da Vinci pedicuresoftware voor €24,50 ex BTW per maand
Da Vinci heeft een programma ontwikkelt speciaal voor jou als Pedicure. Een programma dat 100% online is en werkt op telefoon, tablet en computer. Met een digitaal afsprakenboek, optie voor je klanten om online te boeken, automatische herinnering van de afspraak, een fijn en duidelijk klantenbestand met voetenkaarten, een digitale kassa, marketing voor je klanten, eigen website en kant en klare cijfers voor je administratie. Het is een echt totaalpakket voor maar € 24,50 per maand. En als je vragen hebt? Het team van Da Vinci zit altijd voor je klaar om je te helpen via chat en mail.

 

De Pedicure Voordeelpas actie – geldig tot (01-08-2024)

Werk je nog niet met het programma van Da Vinci? Dan is deze actie voor jou. De eerste 6 maanden van je abonnement betaal je geen € 24,50 per maand, maar € 14,50 per maand voor het ZZP Only pakket. En mag je als extra bonus 2 modules (€ 5 per module per maand) naar keuze erbij uitkiezen die je 6 maanden lang mag gebruiken voor niets! Een totale waarde dus van € 120. Je zit nooit ergens aan vast bij ons. Dus je kan ons programma altijd proberen en iedere maand stoppen mocht het toch niet bevallen (wat wij natuurlijk niet hopen).

Log in om te bekijken hoe je deze actie kan verzilveren!

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder