ABCA

ABCA


Korting claimen
Om gebruik te maken van de korting moet je eerste de pedicurevoordeelpas bestellen.
Dit dan door op de onderstaande knop te klikken:
Pedicurevoordeelpas bestellenofLogin in je klantenaccount

Omschrijving

Wie zijn wij?
ABCA Bodycare is een groothandel met producten voor Voetzorg & Beauty. Als familiebedrijf zijn wij al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige producten aan professionals. Ons uitgebreide assortiment omvat diverse essentiële producten, waaronder disposables zoals ( gekleurde) medische handschoenen en mondmaskers, instrumenten, freesjes, voetcrèmes, medische beroepskleding en nog veel meer! Bij ABCA Bodycare streven we ernaar om de behoeften van de klant volledig te vervullen door een breed scala aan kwalitatieve en betrouwbare producten aan te bieden. Deze zijn allemaal terug te vinden in onze webshop www.abcabodycare.nl Op deze site zijn alle prijzen afgeschermd zodat alleen u als professional inzicht heeft tot prijzen. Voor het plaatsen van een bestelling is daarom registratie van belang. U vindt de mogelijkheid hiervoor rechtsboven in de webshop.

Waarom ABCA Bodycare?
Wat ABCA Bodycare onderscheidt van andere groothandels is de persoonlijke benadering en de waarde die wij hechten aan het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Wij begrijpen het belang van een goede communicatie en een efficiënte samenwerking, daarom zorgen wij altijd voor korte lijnen. Deze direct en open communicatie stelt ons in staat om snel te reageren op de behoeften van onze klanten en hen op maat gemaakte oplossingen aan te bieden.
Bij ABCA Bodycare geloven we dat de kracht van het bedrijf ligt in het leveren van hoogwaardige producten gecombineerd met een persoonlijke aanpak. Ons team van deskundige medewerkers staat altijd klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes voor uw praktijk of salon. Of u nu een kleine zelfstandige bent of een grote zorg instelling vertegenwoordigt, wij streven ernaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Ontdek het zelf!
Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met ABCA Bodycare en de voordelen van onze producten en diensten te ervaren. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie, het aanvragen van een offerte of het stellen van vragen. Wij staan klaar u te helpen en te streven naar een succesvolle samenwerking!

Tot ziens! Team ABCA Bodycare


Maandkorting Juli:
Korting speciaal voor alle Pedicure Voordeelpashouders.
Bestel SWANN MORTON mesjes nu met 5% pashouders korting.
(Deze code is eenmalig te gebruiken en niet geldig i.c.m. verzendkosten, andere producten of aanbiedingen)

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder