Voetvak+

VoetVak+


Korting claimen
Om gebruik te maken van de korting moet je eerste de pedicurevoordeelpas bestellen.
Dit dan door op de onderstaande knop te klikken:
Pedicurevoordeelpas bestellenofLogin in je klantenaccount

Omschrijving

VoetVak+: al twintig jaar hét vakblad voor de ondernemende voetverzorger

VOETVAK+ helpt jou om een succes te maken van je pedicurepraktijk. Voetvak+ biedt basispedicures én medisch pedicures een onafhankelijke kijk op de actuele ontwikkelingen in de voetverzorgingsbranche. Acht keer per jaar krijg je inspiratie en praktische adviezen in een frisse vormgeving. Artikelen van gediplomeerde pedicures, dermatologen, podologen,podotherapeuten en massagetherapeuten vergroten jouw vakkennis. Je leest volop artikelen om je te ondersteunen als ondernemer met tips over marketing en financiën van vakexperts.

Voetvak+ is méér dan een magazine. Onze website www.voetvak.nl is een fantastische bron van kennis over behandelingen, voetaandoeningen en ondernemerszaken. Op Facebook heeft Voetvak+ een levendige community op Facebook voor gedachtenuitwisselingen over het vak. De redactie en medewerkers van VoetVak+ zijn altijd in gesprek met pedicures. Zij begrijpen precies waar ondernemende voetverzorgers behoefte aan hebben en staan open voor suggesties over onderwerpen. 

Als je via deze pagina [hier komt de link] op de site www.voetvak.nl een proefabonnementneemt en de code invult, krijg je vijftig procent korting op je eerste jaarabonnement op VoetVak+. Dan betaal je dus slechts 50 euro (ex btw) voor acht edities van het mooiste en interessantste onafhankelijke vakblad in onze branche. Lees je mee?

Log in om de code te kunnen zien.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder