PObyC

PObyC


Korting claimen
Om gebruik te maken van de korting moet je eerste de pedicurevoordeelpas bestellen.
Dit dan door op de onderstaande knop te klikken:
Pedicurevoordeelpas bestellenofLogin in je klantenaccount

Omschrijving
PObyC

Pedicure Opleidingen by Cindy of ook wel kortweg PObyC, verzorgt trainingen in twee innovatieve nagelregulatie technieken. Cindy legt je graag alles uit over de Arkada Methode en het UniBrace systeem, zodat jij je kunt specialiseren in de ingroeiende nagel problematiek. De cursussen zijn geaccrediteerd door ProCert en je ontvangt een prachtig compleet naslagwerk en het officiële certificaat.  
                                                                                              

PObyC biedt de volgende aanbieding aan; bij het volgen van een van de cursussen uit het aanbod van PObyC, ontvang je een gratis jaarabonnement van Stichting Arkada Nederland.
Dit lidmaatschap biedt exclusieve voordelen waaronder vermelding in het specialisten register, toegang tot de nieuwste informatie over de technieken, een exclusieve nieuwsbrief, casuïstiek besprekingen, promotiematerialen, promoplan en professionele flyers voor je cliënten, huisartsen en andere voetzorgverleners. Kijk voor meer informatie over Stichting Arkada Nederland op
www.stichtingarkadanederland.nl
De waarde van deze aanbieding die exclusief geldt voor pashouders van de Pedicurevoordeelpas bedraagt € 19,95. Log in om de kortingscode zichtbaar te maken. 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder