Arkada webshop

Arkada webshop


Korting claimen
Om gebruik te maken van de korting moet je eerste de pedicurevoordeelpas bestellen.
Dit dan door op de onderstaande knop te klikken:
Pedicurevoordeelpas bestellenofLogin in je klantenaccount

Omschrijving

Arkada webshop
In de Arkada-webshop zijn alle producten te vinden die nodig zijn voor de Arkada- en UniBrace-techniek.

Al onze producten komen rechtstreeks van de firma Podoland, de uitvinders van deze technieken, en erkende groothandels in tandzorgproducten. Bovendien zijn alle producten gecertificeerd en uitgebreid getest. Door de vele jaren ervaring is bewezen dat deze producten goed op elkaar zijn afgestemd.
Inmiddels hebben alle Arkada producten een GMP certificaat (Good Manufacturing Practice). Dit is een Europese erkenning voor veilige producten met een goed en consistent productieproces.

Bezoek de webshop www.arkada-webshop.nl om al onze producten te bekijken en/of te bestellen, want er komen steeds nieuwe producten bij. Wil je bij jouw bestelling jouw code van de Pedicurevoordeelpas vermelden zodat je de aanbieding niet misloopt?
Wij adviseren om regelmatig de site van Pedicurevoordeelpas te bezoeken want onze aanbiedingen zullen regelmatig worden aangepast.
Arkada-webshop heeft nu tijdelijk de volgende exclusieve Pedicurevoordeelpas aanbieding:

Bij elke 5 flesjes Arkada's serum met collageen, krijg je al een zesde extra, maar nu ontvang je daarbij ook nog GRATIS 1 potje Arkada's creme bij t.w.v. € 10,89
 
Log in op www.pedicurevoordeelpas.nl om uw kortingscode te zien. 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder